ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Naturesse Hellas προσφέρει ολοκληρωμένες οικολογικές λύσεις συσκευασίας για αγροτικά και κηπευτικά προϊόντα.

Οι οικολογικές συσκευασίες μας απευθύνονται τόσο σε μικρούς παραγωγούς όσο και σε μεγάλους αγροτικούς συνεταιρισμούς, σε μονάδες που παράγουν βιολογικά αλλά και συμβατικά φρούτα και λαχανικά, ενώ είναι κατάλληλες τόσο για την εγχώρια αγορά αλλά κυρίως για τις απαιτητικές αγορές ξένων χωρών.  

Αν ήδη εξάγετε ή ενδιαφέρεστε να εξάγετε το προϊόν σας στην παγκόσμια αγορά τότε oi οικολογικές βιοδιασπώμενες συσκευασίες από φυσικά υλικά της naturesse είναι η πλέον σύγχρονη και περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιλογή.

Οι επιλογές συσκευασίας είναι πολλές :

κηπευτικα

 

Τα είδη συσκευασίας naturesse μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς :

▪ κατασκευάζονται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες

▪ είναι βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα

▪ η διαδικασία παραγωγής τους καθώς και τα απορρίμματα τους είναι ουδέτερου διοξειδίου του άνθρακα CO2

Οι συσκευασίες naturesse από ανανεώσιμα βιοδιασπώμενα υλικά προσφέρουν μια διαρκή συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος. Δεν έχει να κάνει με θεωρητικές ιδέες αλλά με πρακτικά κ άμεσης δράσης μέτρα.

Τα προϊόντα naturesse έχουν την πιστοποίηση EN 13432 κ πληρούν τις προδιαγραφές αναφορικά με τις βιοδιασπώμενες συσκευασίες.

Τα προϊόντα naturesse διαθέτουν μια ευρεία γκάμα συσκευασιών με σκοπό να σας βοηθήσουν να αναδείξετε με την πλέον υγιεινή και οικολογική επιλογή συσκευασίας, το προϊόν σας τόσο στην εγχώρια, όσο και στην παγκόσμια αγορά !