ΚΥΛΙΚΕΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

Η Naturesse Hellas προσφέρει ολοκληρωμένες οικολογικές λύσεις εστίασης για κυλικεία σχολείων, νοσοκομείων, εταιριών, υπηρεσιών, ομαδικών κατασκηνώσεων.

Δυστυχώς είναι πλέον αποδεκτό ότι οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή διαφόρων πλαστικών διαχέονται στα τρόφιμα και κατά συνέπεια στο αίμα μας επιφέροντας σημαντικές παρενέργειες στην υγεία μας.  Πολλές από αυτές τις χημικές ουσίες έχουν την ιδιότητα να μην μεταβολίζονται και να μην αποβάλλονται εύκολα από το οργανισμό μας με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται.  Έτσι με την πάροδο των χρόνων, λόγω της τοξικολογικής τους δράσης, προκαλούν διαταραχές στην υγεία μας. Όσο λιγότερο λοιπόν χρησιμοποιούμε πλαστικά σκεύη σε τρόφιμα και ποτά, τόσο καλύτερα για την υγεία μας.

Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης σε χώρους που φιλοξενούν και σιτίζουν παιδιά αλλά και ενήλικες σε καθημερινή βάση, επιβάλλεται να χρησιμοποιούν όσο το δυνατό λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, τόσο για λόγους υγείας όσο και για λόγους μείωσης απορριμμάτων.  Τα είδη εστίασης και συσκευασίας από φυσικά υλικά naturesse είναι η πλέον κατάλληλη και υπεύθυνη επιλογή!

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο και επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα μας, τα είδη που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες εστίασης της επιχείρησης σας.

Οι επιλογές είναι πολλές :

κυλικεια

Τα είδη εστίασης, συσκευασίας και οικιακής χρήσης naturesse μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς :

  • κατασκευάζονται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες
  • είναι βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα
  • η διαδικασία παραγωγής τους καθώς και τα απορρίμματα τους είναι ουδέτερου διοξειδίου του άνθρακα CO2

Τα προϊόντα naturesse έχουν την πιστοποίηση EN 13432 κ πληρούν τις προδιαγραφές αναφορικά με τις βιοδιασπώμενες συσκευασίες.

Τα προϊόντα naturesse διαθέτουν μια ευρεία γκάμα συσκευασιών και προϊόντων μιας χρήσεως με σκοπό να σας βοηθήσουν να προσφέρετε την πλέον υγιεινή και οικολογική καθημερινή επιλογή εστίασης !