ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / TAKE AWAY / DELIVERY

food box sugarcane plaΗ Naturesse Hellas προσφέρει συσκευασίες διανομής φαγητού από ζαχαροκάλαμο, χαρτόνι, και PLA.

Ξεχάστε το παλιομοδίτικο και επιβλαβές για την υγεία μας αλουμίνιο. Εκτός από την άσχημη εμφάνιση τους, οι συσκευασίες από αλουμίνιο φτάνουν πολλές φορές παραμορφωμένες στον πελάτη σας δίνοντας μια κακή εικόνα τόσο για το προϊόν όσο και για την επιχείρηση σας.

Ξεχάστε επίσης τις πλαστικές συσκευασίες, ακόμη και αν αυτές είναι ανθεκτικές στην θερμότητα και στον φούρνο μικροκυμάτων. Ο κίνδυνος για την υγεία είναι μεγάλος καθώς εκτεταμένες έρευνες αποδεικνύουν την μεταφορά τοξικών ουσιών του πλαστικού στο φαγητό, και πολύ περισσότερο σε καταστάσεις υψηλής θερμοκρασίας.

salad newΑν η επιχείρηση σας προσφέρει ήδη υπηρεσίες διανομής φαγητού στο σπίτι (take-away / delivery) ή σκέφτεστε τώρα να επεκταθείτε σε αυτό τον τομέα, έχετε πλέον την ευκαιρία να κάνετε την οικολογική και υγιεινή επιλογή, επιλέγοντας συσκευασίες μεταφοράς και διανομής φαγητού από ζαχαροκάλαμο.

Καθώς ο ανταγωνισμός στο χώρο της εστίασης ολοένα αυξάνεται, μεγαλώνει και η ανάγκη τόσο για υψηλότερη ποιότητα φαγητού όσο και για ποιοτικότερη συσκευασία και παρουσίαση.   Πλέον η εικόνα του πακέτου και άρα του προϊόντος σας όταν το παραλαμβάνει  ο πελάτης,  είναι εξίσου σημαντική με την γεύση του φαγητού.

Η νέα τάση των υγιεινών, μαγειρευτών φαγητών, και των φρέσκων υλικών τονίζει την ανάγκη της ανάλογης ποιοτικής συσκευασίας. Ο πελάτης που βλέπει ότι η επιχείρηση σέβεται το περιβάλλον και την υγεία του, αισθάνεται εμπιστοσύνη και ασφάλεια και κατά συνέπεια μετατρέπεται πιο εύκολα σε πιστό καταναλωτή.

Healthy & stylishΠιο αναλυτικά τα είδη συσκευασίας από ζαχαροκάλαμο :

  • Είναι διαθέσιμα σε ποικιλία κωδικών και μεγεθών.
  • Είναι απόλυτα στεγανά κατά την μεταφορά, κατάληλα και για σούπες.
  • Έχουν ελκυστική και «καθαρή» εμφάνιση λόγω του λευκού τους χρώματος.
  • Κατάληλα τόσο για ψύξη / κατάψυξη όσο και για ηλεκτρικό φούρνο ή φούρνο μικροκυμάτων καθώς είναι ανθεκτικά σε μεγάλο εύρος θερμοκρασίας.

Τα είδη συσκεασίας από PLA είναι κατάλληλα για κρύα φαγητά, σαλάτες και επιδόρπιο.

Τα είδη συσκευασία από χαρτόνι είναι κατάλληλα για σαλάτες, noodles, ή ζυμαρικά.

Όλα τα είδη naturesse είναι βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα.  Διαθέτουν την πιστοποίηση EN 13432 κ πληρούν τις προδιαγραφές αναφορικά με τις βιοδιασπώμενες συσκευασίες.

Ζητήστε μας δείγματα και κάντε την πλέον υγιεινή και οικολογική επιλογή ειδών εστίασης και συσκευασίας !