ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ TAKE AWAY / DELIVERY

Η Naturesse Hellas προσφέρει ολοκληρωμένες οικολογικές λύσεις αναλώσιμης συσκευασίας για επιχειρήσεις εστίασης που προσφέρουν υπηρεσίες delivery / take away.

Ξεχάστε τις συσκευασίες από πλαστικό ή αλουμίνιο.  Το μόνο που κάνουν είναι να μεταφέρουν βλαβερές τοξικές ουσίες στα τρόφιμα και τα ποτά.  Τώρα υπάρχει η πλέον υγιεινή και οικολογική επιλογή ειδών συσκευασίας από φυσικά υλικά.  Τα αναλώσιμα είδη εστίασης και συσκευασίας naturesse παράγονται από φυσικές πρώτες ύλες, είναι βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα !

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο και επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα μας, τα είδη που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησης σας !

Οι επιλογές είναι πολλές :

Συσκευασίες take away delivery

Τα είδη εστίασης, συσκευασίας και οικιακής χρήσης naturesse μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς :

  • κατασκευαζονται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες
  • είναι βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα
  • η διαδικασια παραγωγής τους καθώς και τα απορρίμματα τους είναι ουδέτερου διοξειδίου του άνθρακα CO2

Τα προϊόντα naturesse έχουν την πιστοποίηση EN 13432 κ πληρούν τις προδιαγραφές αναφορικά με τις βιοδιασπώμενες συσκευασίες.

Τα προϊόντα naturesse διαθέτουν μια ευρεία γκάμα συσκευασιών και προϊόντων μιας χρήσεως με σκοπό να σας βοηθήσουν να δώσετε την πλέον υγιεινή και οικολογική επιλογή εστίασης στους πελάτες σας !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: